Το πρόγραμμά μας

Σελίδες

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Μήνυμα Χρήστου Τσιγαρίδα για την 25η Μαρτίου


Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Χρήστος Τσιγαρίδας, σε μήνυμά του αναφέρει:

“Η 25η Μαρτίου, είναι ημέρα μνήμης, και τιμής για όλους τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας, για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξαν οι πρόγονοί μας.


Αποτελεί διαρκές ορόσημο στην πορεία του Ελληνισμού, ένα διαχρονικό σύμβολο της πίστης του Λαού μας στις αξίες της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας.

Μαζί με τη λαμπρή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που ταυτίστηκε με την Επανάσταση, η σημερινή επέτειος, πρέπει να αποτελεί για μας προτροπή, για να ενστερνιστούμε τις αρετές των ηρωικών μεγάλων μορφών του 1821.

Υποκλινόμαστε στους Προγόνους μας που πίστεψαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τα ιδανικά τους, ποτίζοντας με το αίμα τους το Δέντρο της Ελευθερίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Τιμούμε την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και την ημέρα του Ευαγγελισμού της Παναγίας, την διπλή γιορτή του Γένους μας, η οποία αναδεικνύει διδάγματα, αρχές και αξίες με διαχρονικότητα και ιδιαίτερο συμβολισμό στις κρίσιμες, σύνθετες και ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Η 25η Μαρτίου πρέπει να είναι μία ημέρα βαθιάς περισυλλογής.

Στους δύσκολους σημερινούς καιρούς, ας είναι μία ημέρα υπόσχεσης στους μυριάδες ήρωες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τον Τόπο αυτό, ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για Εθνική Αξιοπρέπεια και Ολοκλήρωση και για την εξασφάλιση της Ελευθερίας, της Τιμής και της Αξιοπρέπειας κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Ενωμένοι, με σύνεση και αποφασιστικότητα μπορούμε να κατακτούμε συνεχώς στόχους που ίσως μοιάζουν ανέφικτοι.

Εξάλλου, οι Έλληνες, στη μακραίωνη ιστορία μας, πάντα είχαμε ως βασικό αξιολογικό κριτήριο το πρέπον, το “δέον γενέσθαι” όχι το φαινομενικά εφικτό.

Με το ίδιο κριτήριο, λοιπόν, ας αντιμετωπίσουμε και σήμερα τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, πρέπει να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά με σύνεση αλλά και με τόλμη. Με αποφασιστικότητα αλλά και αίσθημα προσφοράς προς την Πατρίδα, τον Τόπο και την ασθμαίνουσα Κοινωνία.

Όλοι μαζί, μπορούμε να δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στον Τόπο μας.

Όλοι μαζί, μπορούμε να Αλλάξουμε την Εικόνα!

Να προχωρήσουμε, θέτοντας στο επίκεντρο το συμφέρον του Τόπου, την Ομοψυχία και ένα νέο Πατριωτισμό που θα εκπληρώσει το ιστορικό μας χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές και θα αποδείξει έμπρακτα ότι και σήμερα εμπνεόμαστε σταθερά από τις αξίες που όπλισαν τους Αγωνιστές της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στους συνδημότες μου Χρόνια Πολλά, υγεία και ευτυχία και το Δίδαγμα του 1821 να οδηγεί όλους μας.”


Χρήστος Τσιγαρίδας
Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού
Βασ. Κωνσταντίνου 5, Τ.Κ.19013 Ανάβυσσος
Τηλ.: 2291040791, 6936544087
e-mail: neapnoi@saronikos.page                               
  Αλλάξτε την εικόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου