Το πρόγραμμά μας

Σελίδες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΑΔΜΚΕΣ: Παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ζήτησε ο Χρήστος Τσιγαρίδας

Την παρέμβαση των αρμόδιων Υπηρεσιών Ελέγχου για την ΑΔΜΚΕΣ, ζήτησε με Αναφορά του προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, Χρήστος Τσιγαρίδας.

Ο κ. Τσιγαρίδας στην Αναφορά του, που κοινοποιεί και στην Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, διαπιστώνει ότι:  "Τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις το τελευταίο διάστημα, γύρω από την ΑΔΜΚΕΣ, παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, δημιουργώντας εύλογα την εντύπωση, ότι δεν είναι, ίσως, μόνο θέμα ανικανότητας."
  
Τονίζει ότι μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις και καταγγελίες και στο Δημοτικό Συμβούλιο, "με δημόσια ανακοίνωσή μου, κάλεσα τον Δήμαρχο Σαρωνικού να προσφύγει στις αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες, να προκαλέσει τους απαραίτητους και προβλεπόμενους ελέγχους, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και να γίνει δυνατή η λήψη των ενδεδειγμένων αποφάσεων για το μέλλον της εταιρίας." και ότι "Ο Δήμαρχος Σαρωνικού δεν έχει προχωρήσει σε καμία, μέχρι τώρα, ενέργεια στην κατεύθυνση της εξυγίανσης της Εταιρίας και της εξασφάλισης της ασφαλούς λειτουργίας της."

Καταλήγοντας στην Αναφορά του, ο κ.Τσιγαρίδας, ζητάει να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, μέσα στα προβλεπόμενα πλαίσια.

Σχετικά με την Αναφορά του, ο κ.Τσιγαρίδας, δήλωσε τα εξής:
" Η υπόθεση ΑΔΜΚΕΣ πρέπει να διερευνηθεί σε όλες τις πτυχές της, οι ευθύνες στις διοικήσεις τόσο του κ. Φιλίππου (στο παρελθόν) όσο και του κ. Σωφρόνη (στο παρόν) πρέπει να αποδοθούν και η περιουσία των Δημοτών να διασφαλιστεί, με κάθε τρόπο.
Και αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να προκαλέσει τους προβλεπόμενους ελέγχους και όλοι αρκούνται σε βαρύγδουπες δηλώσεις που αφήνουν σκιές, αποφασίσαμε να ζητήσουμε εμείς την ουσιαστική διερεύνηση των γεγονότων και των εκατέρωθεν καταγγελιών, ώστε να φωτιστεί η υπόθεση.
Εμείς,
Συνεχίζουμε, γιατί αυτή η Πόλη αξίζει καλύτερη τύχη.
Συνεχίζουμε, γιατί οι πολίτες αξίζουν καλύτερη τύχη.
Συνεχίζουμε, για να δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στον Τόπο μας.
Αλλάξτε την Εικόνα!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου