Το πρόγραμμά μας

Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Συνάντηση ενημέρωσης του Χρήστου Τσιγαρίδα με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, ενόψει της νέας Δημοτικής περιόδου


"Κάθε τι θετικό θα μας βρίσκει συμμάχους και σε κάθε πρόταση ή πρακτική αντίθετη στο κοινό καλό, θα σταθούμε ελεγκτές και αντίθετοι."

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη, ζήτησε και είχε σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΣΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ, Χρήστος Τσιγαρίδας.


Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Χρήστος Τσιγαρίδας ενημερώθηκε για τα τρέχοντα και γενικότερα ζητήματα του Δήμου ενόψει της νέας Δημοτικής περιόδου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ έθεσε με ιδιαίτερη έμφαση τα παρακάτω ζητήματα, της τρέχουσας καθημερινότητας:

1. Το ζήτημα της Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της επικινδυνότητας της περιόδου. Τόνισε την ανάγκη της ύπαρξης σχεδίου έκτακτης ανάγκης και εκκένωσης για όλους τους οικισμούς, της επαναλειτουργίας όλων των πυροφυλακίων και ιδιαίτερα εκείνων που δεν λειτούργησαν την περυσινή περίοδο, καθώς και την εξασφάλιση ικανοποιητικών συνθηκών για τους άνδρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Ιδιαίτερα τόνισε την ανάγκη ενεργειών για την άμεση ηλεκτροδότηση του φυλακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα.

2. Το ζήτημα της επιτακτικής ανάγκης για εξεύρεση λύσης για την έλλειψη σχολικών αιθουσών που θα φιλοξενήσουν τα επιπλέον τμήματα που προέκυψαν από την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση σε Καλύβια και Σαρωνίδα. Υπάρχουν κτίρια που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις επιπλέον ανάγκες.

3. Το ζήτημα της στέγης του Λυκείου Αναβύσσου, όπου ο Δήμος προχώρησε σε επισκευή ενός μικρού κομματιού, το μεγάλο πρόβλημα όμως παραμένει, αφού το κεντρικό τμήμα της στέγης (το μεγαλύτερο) παραμένει επικίνδυνο και χρήζει άμεσης ανακατασκευής.

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας, τόνισε στον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη, ότι η στάση του ίδιου και της Παράταξής του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι εκείνη που του υπαγορεύει η ψήφος των πολιτών και το καλό του Τόπου, στηρίζοντας οποιαδήποτε θετική πρόταση, από όπου κι αν αυτή προέρχεται.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε την προεκλογική μας υπόσχεση στους Δημότες του Σαρωνικού. Να φέρουμε τους πολίτες στο προσκήνιο. Αυτό θα κάνουμε, εκφράζοντας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τις απόψεις των πολιτών, υπερασπιζόμενοι το μέλλον του Τόπου μας. Κάθε τι θετικό θα μας βρίσκει συμμάχους και σε κάθε πρόταση ή πρακτική αντίθετη στο κοινό καλό, θα σταθούμε ελεγκτές και αντίθετοι." δήλωσε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου